Objavte absolútnu novinku Medit i900

3D Intraorálny skener

Tento jedinečný 3D Intraorálny skener je vybavený inovatívnym novým ovládacím rozhraním, rýchlejším, plynulejším skenovaním, vylepšenou ergonómiou a zdokonalenou technológiou zachytávania materiálu. Produkt zlepšuje používateľskú prívetivosť a zároveň ponúka väčšiu presnosť a kontrolu.

Menší a ľahší - Váži iba 165g pri šírke 35mm

Ľahší ako váš smartfón, má o 33 % nižšiu hmotnosť ako jeho predchodca. Medit i900 je univerzálne vytvorený pre ruky všetkých veľkostí a poskytuje dokonalú kontrolu za každých okolností.

Intuitívne skenovanie dvojitým klepnutím - 360° dotykový pás

Skenujte z akéhokoľvek uhla. Skenovanie spustíte alebo ukončíte jednoduchým dvojitým klepnutím. Potiahnutím prsta doprava a doľava sa presuniete na ďalšiu či predchádzajúcu fázu skenovania.

Haptický feedback s LED svetlom - Indikátory stavu

Pohlcujúce skenovanie s dotykovým rozhraním Medit i900 a svetelným LED indikátorom prinesie do vašej praxe jedinečný komfort. 

Prechádzajte dátami bez námahy - Touch Pad

Pohybujte sa na obrazovke ako na svojom smartfóne pomocou touchpadu Medit i900. Podporuje rýchle otáčanie, približovanie a posúvanie skrz dáta skenovania.

Vytvárajte vysokokvalitné skeny - Väčšia hĺbka skenovania

S kompletne prepracovaným optickým motorom zredukujte slepé uhly a zachyťte detailné skeny neideálnych polí, ako sú tekutiny a mäkké tkanivá.

Optika tretej generácie

Pokročilá optika Medit i900 prináša bezkonkurenčnú jasnosť a hĺbku. Jeho 10-bitové zobrazovanie odhaľuje bohaté a živé farby, čím zaisťuje jasný a presný obraz pre spoľahlivú diagnostiku. Od širokého spektra až po nízkošumové zobrazovanie, každý detail je zachytený bezchybne.

Porovnajte si skenery od Meditu - tabuľky nájdete v galérii článku

V prípade záujmu o viac informácií ohľadne Medit i900 kontaktujte nám napíšte email na pristroje@dentonet.sk

*Tento článok slúži na marketingové účely